Redningskonferansen 2024

Redningskonferansen 2024

25.06.24 13:24
av Ida Evelina Fossli Støten

Redningskonferansen er en unik mulighet for nye og gamle aktører i redningstjenesten til å komme sammen og diskutere fag, utveksle ideer, bli inspirert og ha det hyggelig sammen. Tverrfaglighet og samarbeid på tvers av nivåer og profesjoner er en viktig del av vårt arbeid, og vi er glade for å se at konferansen har blitt et fast møtested for mange innen fagfeltet.

Les mer
Trygg Hjemme konferanse

Trygg Hjemme konferanse

På Gardermoen den 24. og 25. april møtes 150 folk fra hele landet for Trygg Hjemme Konferansen, arrangert av Regionsamarbeidet i Stor Oslo og NBLF

Les mer
TAKK FOR MEG

TAKK FOR MEG

12.09.22 11:00
av Per Ole Sivertsen

Vil takke for 20 fine år i NBLF sin tjeneste. Har vært aktiv i både kretslagsstyret og i styret i NBLF som nestleder, sekretær og vanlig styremedlem. Har vært delegat og sub-WEB-master i FEU. Det har vært givende og i perioder arbeidskrevende - spesielt driften av hjemmesidene til NBLF og deltakelse i europeiske prosjekter.

Les mer
FAGKONFERANSE NBLF OG POLAR BBL

FAGKONFERANSE NBLF OG POLAR BBL

12.09.22 10:49
av Per Ole Sivertsen

Da er fagkonferansen til NBLF og Polar brannbefalslag utført. Polar takker for alle positive tilbakemeldinger fra både deltakere og utstillere. Beklageligvis måtte den gjennomføres med koronatiltak, men til tross for fikk vi mange positive tilbakemeldinger på både det faglige, det sosiale, ledsagerprogram og utstillingene. Styret i Polar vil takke alle som deltok.

Les mer