Hjem
  Om NBLF
  English
 
  Anbefalinger
  Kretslag
  Br.befalsnytt
  Møtereferat
  Reisestipend
  Temperaturer
 
  Prosjekter
  Solskinnshist.
  Diskusjoner
  Gjestebok
  Lenker
 
  Bli medlem
  Kontakt oss
 
  Skoleundervisning
  Trygg hjemme
  Livsviktig
  Brannsikker bolig
 
  Nyhetsarkiv
  Stillingsarkiv
 
  FEU
  Ordliste - KBT
  Ordliste - TAF
 

 
 

AVDELINGSLEDER BEREDSKAP

Arbeidsgiver: Inn-Trøndelag Brannvesen IKS
Søknadsfrist: 17.02.2014
 

Inn-Trøndelag Brannvesen IKS, er brann- og feiervesenet for eierkommunene Steinkjer, Inderøy, Verran, Namdalseid, Osen, Snåsa, Røyrvik og Lierne. Området dekker ca. 38000 innbyggere og ca. 10600 kvm2. Det er totalt 155 hel- og deltidsansatte i vår organisasjon.

Avdelingsleder Beredskap

Nåværende leder blir snart pensjonist og vi søker derfor etter hans etterfølger. Stillingen er en spennende, omfattende og krevende lederstilling i ett av regionens største brannvesen. Avdelingsleder beredskap er en del av selskapets ledergruppe. Vi tilbyr et bredt ansvarsområde med aktivitet døgnet rundt - året rundt - og et godt arbeidsmiljø med høye krav til den enkelte.

Ønskede kvalifikasjoner:

-          Beredskapsleder skal ha gjennomført beredskapsutdanning III ved Norges Brannskole, eller være villig til å ta denne ved første anledning 

-           Utdanning som sivilingeniør/ ingeniør fra universitet/ høgskole, eller annen relevant universitets/-høgskoleutdanning eller særskilt brannteknisk utdanning på samme nivå, eller kvalifikasjoner som utrykningsleder i heltidsbrannvesen

-          God forståelse av oppgavene til kommunenes brann- og redningstjeneste

-          Ledererfaring

-          Grundig kjennskap til planleggings- og styringsverktøy mht. mål- og resultatstyring, HMS-arbeid, budsjettstyring mm.

-          Førerkortklasse; minimum klasse B, samt kode 160 utrykningskjøring

Personlige egenskaper:

Vi søker en person som foruten gode lederegenskaper, har evne til å se - og handle i samsvar med brannvesenets samlede behov og mål. Vi ønsker oss en leder med stå-på-vilje, et romslig sinn og godt humør som sier det han/ hun mener, og står for det han/hun sier. Lederen må være motivert for å lede - også under krevende forhold og trange rammer.

For øvrig vil følgende egenskaper bli vektlagt:

Være samfunnsorientert, ha evne til nytenking og helhetlig tenking for brannvesenets drift, og ha grundig forståelse av selskapets organisasjon og styringssystemer. God til å behandle medarbeidere, være en tydelig og motiverende leder. Samarbeide godt på alle nivåer. Kunne arbeide målrettet og resultatorientert. Ha evne til å prioritere - og nedprioritere. Være strukturert og analytisk. Gode skriftlige og muntlige framstillingsevner. Være ansvarsbevisst og fleksibel. Kunne arbeide under høyt press. Ha interesse for å utarbeide og utvikle operativt planverk. Erfaring fra undervisning

Vi tilbyr:

Lønn etter avtale. God pensjonsordning i KLP. Stillingen inngår i 4-delt overbefalsvaktordning. Stillingen har særaldersgrense på 65 år. Kontorsted ved Steinkjer brannstasjon. Krav om fremleggelse av utvidet politiattest ved tilbud om ansettelse.

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse brannsjef Håvard Bye, tlf. 934 91 599.

Søknad merket «Beredskapsleder» sendes til:

Inn-Trøndelag Brannvesen IKS

Postboks 2033

7707 Steinkjer

Eller sendes elektronisk til [email protected]

Søknadsfrist: 17.02.2014.

 

 

Tilbake til forrige side

 

 Webredaktør: Marianne Juul

 

 

  ANNONSER
 


Nettsidene er utviklet av
Powel AS, avd. Datamann