Hjem
  Om NBLF
  English
 
  Anbefalinger
  Kretslag
  Br.befalsnytt
  Møtereferat
  Reisestipend
  Temperaturer
 
  Prosjekter
  Solskinnshist.
  Diskusjoner
  Gjestebok
  Lenker
 
  Bli medlem
  Kontakt oss
 
  Skoleundervisning
  Trygg hjemme
  Livsviktig
  Brannsikker bolig
 
  Nyhetsarkiv
  Stillingsarkiv
 
  FEU
  Ordliste - KBT
  Ordliste - TAF
 

 
 

FEIERSVENN, 2 STK 100 % STILLINGER

Arbeidsgiver: Østre Agder Brannvesen
Søknadsfrist: 04.12.2009
 
Arendal er vertskommune for Østre Agder Brannvesen (ØABV), som ble etablert 01.01.08. ØABV dekker fullt ut brannvesenets oppgaver i kommune Arendal, Froland, Tvedestrand, Risør, Gjerstad, Vegårshei, Åmli - et område med ca 64.000 innbyggere og 8 brannstasjoner. ØABV drifter brannalarmsentral for hele Agder, og akutt-forurensningsberedskap for 10 kommuner. Fullt oppbemannet vil ØABV ha 64 heltidsstillinger - fordelt på forebyggende avdeling inkl feierbaser, alarmsentral, beredskapsavdeling og administrasjon. I tillegg kommer 125 deltids- brannmannskaper og 60 skogbrannreserver.
 

Ledig stilling som feiersvenn, 2 stk 100 % stillinger i enheten Brannvesenet

 

Elektronisk søknadsskjema skal benyttes, se lenken nederst på siden. Kopi av vitnemål og attester tas med til eventuelt intervju.

  

Arbeidssted: Solborg driftsstasjon/Risør brannstasjon

Stillingstype: Fast stilling

Størrelse på stillingen: 100 %

Tiltredelse: snarest

 

Kvalifikasjoner:

Østre Agder brannvesen har ledig 2 faste 100 % stillinger som feiersvenn. Vi søker etter en feiersvenn ved vår feierbase på Risør brannstasjon og en feiersvenn ved vår feierbase på Solborg driftstasjon i Arendal. Feierbasen i Risør blir bemannet med 3 stillinger som dekker kommunene Vegårshei, Gjerstad, Tvedestrand og Risør. Feierbasen på Solborg blir bemannet med 8 stillinger og dekker kommunene Arendal, Åmli og Froland.

 

 Vi søker etter en utadvendt person som er ansvarsfull, serviceinnstilt og strukturert. Hovedarbeidsoppgaver er feiing av røykkanaler i fyringsanlegg, tilsyn med fyringsanlegg og brannforebyggende informasjonsvirksomhet. Feieravdelingen er organisert under forebyggende avdeling i ØABV.

 

- Det kreves fortrinnsvis fagutdanning som feier, men søkere med annen fagbakgrunn kan også komme i betraktning.

- Kunne bruke data som arbeidsverktøy

- Førerkort klasse B

- God helse og fysikk

- Personlig egnethet

 

Søkere uten svennebrev i feierfaget må gjennomføre påkrevd fagopplæring ved Norges brannskole i løpet av de første årene.

 

Det tas forbehold om endringer i stillingens arbeids og ansvarsområde som følge av fremtidige organisasjonsendringer. Den som tilsettes må fremlegge tilfredsstillende helse og politiattest av nyere dato.

 

Arbeidsoppgaver:

Hovedarbeidsoppgaver er feiing av røykkanaler i fyringsanlegg, tilsyn med fyringsanlegg og brannforebyggende informasjonsvirksomhet. Feieravdelingen er organisert under forebyggende avdeling i ØABV.

 

Vi tilbyr:

Stillingene er ledig for tilsetting snarest. Stillingen lønnes etter tariffavtale. Tilsetting skjer på de vilkår og med de plikter som følger av gjeldende lover, tariffavtaler og reglementer, herunder 2 % pensjonsinnskudd i Arendal kommunale pensjonskasse.

  

Søknadsfrist: 04.12.2009

Kontaktperson: Konst. avd. leder, Rune Røilid

Telefon: 37013891

E-post adresse:  [email protected]

Annen kontaktinformasjon: Feiermester Terje R. Henriksen mob. 489 95 314

Nettside: http://www.arendal.kommune.no / http://www.oabv.no

 

Redaktøransvarlig: Lisbeth Larsen

 

Tilbake til forrige side

 

 Webredaktør: Marianne Juul

 

 

  ANNONSER
 


Nettsidene er utviklet av
Powel AS, avd. Datamann