NORSK BRANNBEFALS LANDSFORBUND
 
GUTTORM LIEBE ER BLITT PENSJONIST
Av Per Ole Sivertsen  
30.08.2018
 
30.august 2018 var det stor tilstelling med 112 gjester i vognhallen på brannstasjonen i Skien for å takke av Guttorm. Jeg var der som vår representant og det var flott og rørende.
-
 
Guttorm står sammen med ordføreren i Skien med diplomet fra kongen som han fikk sammen med kongens fortjenestemedalje. (medaljen lengst til venstre på bildet)
 
Det ble sagt mange fine ord om Guttorm og alt er han vel fortjent. Fra NBLF fikk han NBLF sin blomstervase og en passende blomsterbukett.
 
Alle årene Guttorm var leder av NBLF var en god periode med mye aktivitet både nasjonalt og internasjonalt. Guttorm var og er en høyt respektert fagmann noe talene ga et tydelig preg av. Selv om han nå er pensjonist så har han fremdeles litt igjen å pjuske med for NBLF fordi han er fremdeles NBLF sin representant i KBT. Guttorm sitt navn vil alltid stå i historiebøkene når det gjelder brannvern i Norge.
 
NBLF takker Guttorm for alle årene han har jobbet med brannvern - både kommunalt, nasjonalt og internasjonalt og ønsker han lykke til som pensjonist.