NORSK BRANNBEFALS LANDSFORBUND
 
GJENSIDIGESTIFTELSEN OG TVNORGE SKAL KÅRE - NORGES BESTE BRANNMANN
Av Dag Botnen  
07.03.2016
 
På TV Norge høsten 2016 skal åtte menn og kvinner fra brann- og redningsvesen i hele Norge kjempe om tittelen Norges Beste Brannmann!
-

Bakgrunnen for serien

Gjensidigestiftelsen jobber for å skape et tryggere samfunn, og støtter hvert år flere hundre prosjekter innen trygghet og helse. Nå ønsker de å bidra til å øke oppmerksomheten rundt innsatsen brannvesenet gjør rundt i Norge og samtidig lære seerne noe om forebygging av brann.

 

NBB på 1-2-3

En gruppe mennesker fra hele landet, i forskjellige aldre, menn og kvinner, samles for å bo og leve sammen i snaue to uker. Fellesnevner: samtlige jobber i brann- og redningsvesenet. Deltagerne må presse seg selv og hverandre til det ytterste både fysisk og psykisk i utfordrende og nervepirrende konkurranser, individuelt og som lag, for å kåre Norges Beste Brannmann.

 

Gjennom portretter fra arbeidsplassene rundt i Norge samt å følge deltagerne mens de deler hus sammen, vil seerne også bli kjent med menneskene bak uniformen.

 

Ved siden av en enestående opplevelse og mye heder og ære, så vil vinneren motta en liten brannbil (fremskutt enhet) med utstyr til sitt lokale brannvesen. Det handler altså om å delta og vinne på vegne av kollegaer, arbeidskamerater og lokalsamfunnet - ikke bare seg selv.  Premien gis av Gjensidigestiftelsen, og serien produseres av ITV som blant annet produserer «Norske helter».

 

Hvem søker vi?

Som hos andre yrkesgrupper er det brannfolk som går ekstra mye opp i jobben sin. Som er enda litt mer engasjerte, sterkere, bedre trent. De er kanskje forbilder for kollegaene sine? Er du denne personen - eller kanskje kjenner du han eller henne?

 

Det er viktig at kandidatene er i god fysisk form: deltagerne vil bli satt på prøve. Det er også en fordel med et visst konkurranseinstinkt. Vi vil gjerne ha med utadvendte folk som tør å snakke - og ikke minst: er stolte av jobben sin!

 

Innspillingsperiode

Lengde: 10-14 dager.  Tidsrom: Mellom torsdag 19/5 og fredag 10/6.  Hvor: Location er ennå ikke bestemt, men det vil være i Norge.

 

Sted, eksakte datoer og antall dager vil bli låst rett etter påske/starten av april. Vi vil dekke lønns- og oppholdskostnad for deltagere i inntil 14 dager med en sats regnet ut fra ordinær lønn.

 

MELD DEG PÅ - MELD PÅ KOLLEGAEN DIN!

Frist: mandag 21.mars 2016 kl. 11:00.

 

Søknaden må inneholde:

- Fullt navn

- Sivilstatus

- Bilde

- Stilling (hel-/deltid, hva slags jobb i brannvesenet)

- Telefonnummer (mobil + arbeid)

- Kjønn

- E-postadresse

- Fødselsdato

- Navn på arbeidsgiver/-plass En kort beskrivelse av kandidaten (skrevet selv og/eller av andre)

 

Søknader sendes til: [email protected]

Har du spørsmål? Send epost til samme epostadresse med ditt navn og tlf/epost så kontakter vi deg!