Hjem
  Om NBLF
  English
 
  Anbefalinger
  Kretslag
  Br.befalsnytt
  Møtereferat
  Reisestipend
  Temperaturer
 
  Prosjekter
  Solskinnshist.
  Diskusjoner
  Gjestebok
  Lenker
 
  Bli medlem
  Kontakt oss
 
  Skoleundervisning
  Trygg hjemme
  Livsviktig
  Brannsikker bolig
 
  Nyhetsarkiv
  Stillingsarkiv
 
  FEU
  Ordliste - KBT
  Ordliste - TAF
 

 
 

DNKS ANSVAR OG FUNKSJONER OVERFØRES TIL DSB FRA 1. MARS

Av Per Ole Sivertsen 
28.02.2017
 
Fra 1. mars 2017 har DSB ansvar for nød- og beredskapskommunikasjon og Nødnett. Ansvaret er overført fra Direktoratet for nødkommunikasjon (DNK), som nå avvikles som eget direktorat.
-
Vi ser frem til utvidelsen av beredskapsfamilien og ønsker våre nye kollegaer velkommen. Nødnett er et viktig beredskapsverktøy som passer godt inn i DSBs oppgaveportefølje innen samfunnssikkerhet og beredskap. Med styrket teknisk kompetanse gjennom tilførsel av ressurser fra DNK skal vi jobbe strategisk og helhetlig med videreutvikling av nød- og beredskapskommunikasjon, sier Cecilie Daae, direktør i DSB.

Ansvaret for nød- og beredskapskommunikasjon og Nødnett videreføres som en egen avdeling i DSB, men vil fortsatt være lokalisert i Nydalen.

>> På nødnett.no kan kunder og brukere av Nødnett finne informasjon om produkter, bestille tjenester samt bli kjent med Nødnetts tekniske oppbygging (åpner nytt vindu).

Regjeringen forventer synergieffekter for bedre samfunnssikkerhet som følge av omorganiseringen. Reduksjon av antall direktorater bidrar til forenkling og avbyråkratisering, skrev de i en pressemelding på Regjeringen.no 17. oktober 2016 (åpner nytt vindu).

-

Bli den første til å kommentere denne nyheten! Skriv inn i feltene nedenfor.
 
 
Skrive kommentar? Da må må du logge inn først!
 

 

 Webredaktør: Marianne Juul

 

 

  ANNONSER
 


Nettsidene er utviklet av
Powel AS, avd. Datamann