Hjem
  Om NBLF
  English
 
  Anbefalinger
  Kretslag
  Br.befalsnytt
  Møtereferat
  Reisestipend
  Temperaturer
 
  Prosjekter
  Solskinnshist.
  Diskusjoner
  Gjestebok
  Lenker
 
  Bli medlem
  Kontakt oss
 
  Skoleundervisning
  Trygg hjemme
  Livsviktig
  Brannsikker bolig
 
  Nyhetsarkiv
  Stillingsarkiv
 
  FEU
  Ordliste - KBT
  Ordliste - TAF
 

 
 

CECILIE DAAE NY DIREKTØR FOR DSB

Av Per Ole Sivertsen 
08.05.2015
 
Cecilie Daae (53) er i statsråd den 7. mai utnevnt som direktør for Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) for en periode på seks år. Daae vil tiltre 1. september når nåværende direktør Jon A. Lea går av etter endt åremål.
-
– Cecilie Daae er en erfaren, tydelig og meget kompetent leder. DSB har et viktig samfunnsoppdrag på et høyt prioritert område for regjeringen, og jeg er svært fornøyd med at Daae påtar seg oppgaven med å lede dette direktoratet, sier justis- og beredskapsminister Anders Anundsen.

Daae har vært assisterende direktør i Helsedirektoratet siden 2014. Før dette arbeidet hun som divisjonsdirektør for divisjon for spesialisthelsetjenester og avdelingsdirektør i avdeling for sykehustjenester samme sted. Hun har tidligere arbeidet som administrerende overlege ved Studenthelsetjenesten ved Universitetet i Oslo.

Daae har medisinsk embetseksamen fra Universitetet i Oslo i 1990, og har i tillegg mastergrad i helseadministrasjon fra samme sted. Hun har også gjennomført Sjefskurset ved Forsvarets høgskole.

-

Kommentarer til denne nyheten:
 
08.05.2015, skrevet av Arne Monsen Os brann beredskap og legevakt
Gratulerer med jobben som ny leder av DSB. Håper at du tar deg en tur rundt om i brann -Norge og besøker små, melomstore og store brannvesen.
 
Skrive kommentar? Da må må du logge inn først!
 

 

 Webredaktør: Marianne Juul

 

 

  ANNONSER
 


Nettsidene er utviklet av
Powel AS, avd. Datamann